Se oversikten over våre hovedleverandører

Tegl Flis Lim AS leverer produkter fra noen av Europas mest anerkjente og kvalitetsbevisste leverandører. Bestiller du igjennom oss er du sikret produkter som virkelig holder topp kvalitet. Under kan du lese mer om de ulike produsentene, samt besøke deres hjemmesider.

Randers Tegl

Randers Tegl-Gruppen la sin første grunnstein i 1911 da Carl Piper kjøpte sitt første teglverk. Randers Tegl er en familiebedrift med den seneste generasjonen i spissen for virksomheten. Konsernet Randers Tegl-Gruppen samlede aktiviteter med størst kapasitet og sortiment gjør bedriften til en av Nord-Europas ledende produsenter. Både godt håndverk og moderne produkter er resultatet av mange generasjoners erfaringer med tegl.

Bedriften er stolte over å tilby markedets bredeste produkter fra teglverk i Tyskland og Danmark. Blant de største teglprodusentene er Randers Tegl-Gruppen leverandør til hele Skandinavia og Tyskland. Selskapets kontinuerlige utvikling gjenspeiler mer enn 100 års erfaring, faglig stolthet og nysgjerrigheten etter å skape nye innovative prosjekter med tegl. Randers Tegl ønsker å være en ansvarlig produsent, så de ulike teglverk utvikles derfor løpende med nye og avanserte anlegg for å sikre en grønn bærekraftig produksjon med bra arbeidsforhold.

Wienerberger

Wienerberger AS er datterselskap av Wienerberger AG, og er verdens største produsent av keramiske byggematerialer på fasadetegl, taktegl og marktegl. Wienerberger har over 100 års erfaring fra teglproduksjon i Norge. Selskapet har per januar 2020 203 fabrikker og egne salgskontorer i 30 land. Totalt sysselsetter Wienerberger ca.15.000 ansatte.

I Europa gir selskapets søsterselskaper muligheter til å kunne tilby sine kunder Penter marktegl, Terca fasadetegl og Koramic taktegl, produkter som er kjent for sin gode kvalitet og sitt brede utvalg.

Winerberger er opptatt av bærekraft, og har dette integrert som en del av virksomheten. Fokus på dette er en viktig faktor for bedriftens suksess, herunder først og fremst miljøbeskyttelse i produksjon, bestrebe bærekraftige produkter, mange motiverte ansatte og sosialt ansvar.

Boizenburg

Boizenburg Fliesen GmbH er en ledende fliseprodusentene i Tyskland. Ambisiøse keramiske ingeniører utviklet de første keramiske veggpanelene for over 100 år siden – Boizenburg-flisen. Dagens klassiker i stuer, bad og fellesområder.

Gjennom konstant innovasjon, mange års kunnskap og førsteklasses kvalitet kombinert med en utpreget serviceforståelse, har selskapet utviklet seg til en av de mest moderne og ledende fliseprodusentene i Europa. Den stadige videreutviklingen av teknologier samt utvidelsen av vårt sortiment innen bolig- og arkitekturkeramikk gjør Boizenburg til en topp partner innen keramikkvirksomheten.

Unicomstarker

Unicomstarker ble grunnlagt i 1938 , og har i mange år vært synonymt med keramisk materiale av førsteklasses kvalitet. Filosofien til selskapet vektlegger en kombinasjon av sterk gründerdynamikk og en konstant søk etter den mest avanserte produksjonsteknologien i tillegg til en spesiell estetisk og stilfull bevissthet. Dette er en synergi som plasserer Unicomstarker som en trendsetter i markedet for keramiske fliser internasjonalt.

På grunn av konstant oppmerksomhet på de siste trendene innen interiørdesign og en utmerket teknisk utvikling, er produktene til Unicomstarker egnet for enhver type arkitektur, herunder bolig- eller forretningsbygg, interiør og utvendig design.

Weber

Weber er et datterselskap av Glava AS, alle eid av Saint-Gobain. Saint-Gobain er et fransk konsern etablert i 1665, og er en verdensledende totalleverandør av byggevarer til boligbyggere og entreprenører. Weber utvikler og produserer murverk og murverksrelaterte produkter som sparkel, avrettingsmasser, mørtler, spesialbetong og våtromsprodukter. Weber er ledende innen gulvavretting, med ulike løsninger for gulv i bygg og bolig.

Alfix

Dansk familieeid virksomhet – siden 1963. Med slagordet “ansvarlig styrke” markerer de fordelene som deres samarbeidspartnere oppnår ved å bruke deres produkter.

Alfix leverer profesjonelle danske systemer til gulv-, vegg- og fasadekonstruksjoner

Ströher

Ströher har levert klinker og keramikk siden 1884.

Ströher har kombinert sin tradisjonelle produksjonsekspertise med topp moderne klinkerkeramikkteknikk og banebrytende overflatebelegningsteknologier. Ved å bruke et bredt utvalg av sammensetninger fra av over 50 forskjellige kvalitets leirer skaper de naturlige produkter, brent i form og design. Ströher er opptatt av bærekraft og energieffektivitet i sin produksjon.