Viser alle 13 resultater

Ultima RT 150

LEVENDE SORT - RT150 er mørkbrent uten å bli helt sort og dyster. Mursteinen er sterk og tung, men likevel bløt. Resultatet er en spennende overflate som får murverket til å fremstå levende.

Ultima RT 151

Mørklagt - RT 151 er sort med innslag av lyse nyanser. Det fascinerende uttrykket skifter mellom lys og mørke. Et perfekt valg til et storslått projekt.

Ultima RT 152

Kjølige toner - RT 152 er brent uten hemninger. Sjenerøse nyanser av grått og bløtstrøkne spor utfyller hverandre i murverkets omhyggelig komponerte harmoni.

Ultima RT 153

Skiftende gråtoner - RT 153 skaber et utemmet og raffinert avtrykk i det lysende murverket. Den diskret fargen kombinert med en uregelmessig overflate gir et særpreget uttrykk som er perfekt til enestående arkitektur.

Ultima RT 154

Lyse toner med friske innslag - RT 154 er en palett av sandfarget variasjon. På vakre solskinnsdager stråler det ørkenglødende murverket om kapp med den blå himmelen og ønsker de lune sommernettene velkommen.

Ultima RT 155

Skarpe grå linjer - RT 155 har blitt brent for å skape ro og velvære. De små, sporadiske variasjonene i steinens overflate og den karakteristiske grå fargen skaper et bemerkelsesverdig og særpreget murverk.

Ultima RT 156

Stille ekstravaganse - RT 156 er brent for beroligende formål. Sjenerøst og nedtonet med nøye avbalanserte og elegante variasjoner. Designet for å romme det gode liv.

Ultima RT 157

Karakteristisk fargeopprør - RT 157 er farget av naturen og kjærtegnet av ilden. Varmen fra generasjoner av avleiringer skaper bronsefargede sjatteringer i en av våre mest særpregede mursteiner.

Ultima RT 158

Myke nyanser - RT 158 er en kombinasjon av vakre, dyprøde nyanser og markant brent sort, noe som skaper en fyldig symfoni og som på fineste vis etterligner naturens fargespill i den rødsorte evigheten.

Ultima RT 159

Solkysset klassiker - RT 159 er som å bade i evig solskinn. Gi prosjektet ditt en verden av varme og klare, gule nyanser. En naturlig og velgjørende atmosfære som bringer tankene til Middelhavets skjønnhet.

Ultima RT 160

Gråtonet palett - RT 160 er hvitbrente glimt av perfeksjon. Opplev et pulserende potpourri av gråtoner med et eksklusivt, kaleidoskopisk utseende som er en fryd for øyet, og som frister med avslappende dagdrømmer.

Ultima RT 161

Midnattblues - RT 161 er en fantastisk sammensetning av mørke toner og bronsefargede stråler. Som dagens første glimt av lys i horisonten forenes varmens skjær og dempede toner i et vakkert uttrykk.

Ultima RT 162

Hvitt - RT 162 i komplett hvitt innbyr til arkitektonisk refleksjon og utstråler dempet sinnsro. De utallige, fine nyansene av hvitt har en karakteristisk og subtil eleganse som er noe helt spesielt.