Viser 1–24 av 30 resultater

Laumans IdealVariabel, RT 846

IdealVariabel har en dypgående krummet form som er lik den klassiske vingetakstein. En elegant og harmonisk takstein som er godt brukt i dansk byggetradisjon.

Laumans IdealVariabel, RT 858

IdealVariabel har en pen krummet form som er ganske lik den tradisjonelle danske vingetakstein. En elegant og harmonisk takstein som er i god dansk byggetradisjon. Den grå glasuren er ikke sprøytet på taksteinen som andre i bransjen gjør, men det helles generøst over steinen for å gi taksteinen fargespill og dybde.

Laumans MuldenVariabel, RT 886

MuldenVariabel xenon-grå engobert er en takstein som har en klassisk gammeldags stil. En refleksjonsfri takstein som er tett og har en smussavvisende overflate som holder fargen sin. Velegnet til f.eks. renovering av historiske byggverk.

Laumans RheinlandVariabel, RT 833

RheinlandVariabel er en silkematt og moderne engobert takstein. Formen ble skapt for funksjonalisme gjennom minimalistisk design og forenklingen skulle bryte med de historiske stilartene de rute. Det er stilrent, enkelt og estetisk helt i linje med det beste vi har innen moderne arkitektur. Den xenon-grå engoberte taksteinen gir et sterkt og tett tak uten refleksjoner, men med et fantastisk spill mellom skygge og lys.

Laumans Tiefa 2000TOP, RT 893

Tiefa 2000TOP engoberte og silkematte takstein har en sterk og tett overflate som ikke endrer seg i farge selv etter mange år i bruk. Det er et tak helt uten refleksoner og det har et naturlig fargespill mellom skygge og lys.

Laumans Tiefa XLTOP, RT 863

Tiefa XLTOP den grå glasuren som helles over taksteinen, vil i kombinasjon med den stilrene avrundede former gi et flott og tidløst tak med harmonisk og levende fargespill. Tiefa XLTOP er en noe mer eksklusiv takstein som er svært rimelig priset ettersom det kun benyttes 12,4-12,7 takstein pr. m2.

Laumans Tiefa XLTOP, RT 876

Tiefa XLTOP enestående blåsorte, engoberte og silkematte taket har en sterk og tett overflate som holder fargen selv etter mange år på taket. Taket er helt uten refleksjoner og har et naturlig fargespill mellom skygge og lys. Tiefa XLOTP er stilrent og har en avrundet form, er en eksklusiv takstein til en svært rimelig pris ettersom det kun brukes 12,4-12,7 takstein pr. m2.

Laumans Tiefa XLTOP, RT 877

Tiefa XLTOP grå edel engoberte taksteinen har en dempede refleksjoner og flott overflate med et spill mellom lys og skygge, samt en ren og avrundet stilform som gir et moderne og spennende tak. Tiefa XLTOP er en rimelig og eksklusiv takstein ettersom det kun benyttes 12,4-12,7 takstein pr. m2.

Laumans TiefaSupra Variabel, RT 716

TiefaSupra er en stor nyhet. SUPRA er fornuftig takstein med et forbruk på ca. 10,2 stein pr. kvm. SUPRA er variabel i både dekkbredde og dekklengde. Det er et nytt falssystem som har en optimal tetthet og en stabilitet i 4-punktssamlingen. SUPRA er elegant, har et tidløst design som gir takflaten et enkelt design. Xenon grå engobert TiefaSupra har ingen refleksjoner og en robust overflate.

Apollon, RT 542

Apollon - Hvitgrå bløtstrøken stein med fargespill.

Attika, RT 546

Attika - Grå bløtstrøken stein med mørkegrått fargespill.

Bellagio, RT 472

Bellagio - Grå bløtstrøken stein.

Brazilian Slate

Brazilian Slate minner om den visuelle kompaktheten til skifer, som er preget av en markant eleganse og enkelhet.

Como, RT 473

Como - Grå bløtstrøken stein.

Delfi Grådempet, RT 517

Delfi Grådempet - Grådempet bløtstrøken stein med 4 fasader. Den spesielle fargen oppnås ved brenning 2 ganger. Fargen er gjennomgående.

Grå klinke, RT 63

Uterom i tegl - Teglbelegningsstein er et ekstremt motstandsdyktig naturmaterialet som setter prikken over i’en på stilrene uterom som f.eks. terrasser, hageganger og innkjørseler. Med tiden får belegget i tegl en vakker patina og det er stort sett vedlikeholdsfritt. - Variasjoner i fargespill vil forekomme avhengig av type stein, brenning og overflatebehandling.

Grå rustik med spill, RT 603

Grå rustik med spill - Grå engobert maskinstein med lett preg og sort spill.

Kronos, RT 550

Kronos - Grådempet bløtstrøken stein. Den spesielle fargen oppnås ved brenning 2 ganger.

Prima Alba, RT 486

Engoberet stein med nyanser av grå, gul og hvit.

Prima Bergamo, RT 469

Engoberet stein med nyanser av grå.

Prima Lido, RT 488

Engoberet stein med nyanser av grå, gul og hvit.

Selene, RT 556

Selene - Grå engobert bløtstrøken stein med spill.

Ultima RT 150

LEVENDE SORT - RT150 er mørkbrent uten å bli helt sort og dyster. Mursteinen er sterk og tung, men likevel bløt. Resultatet er en spennende overflate som får murverket til å fremstå levende.

Ultima RT 151

Mørklagt - RT 151 er sort med innslag av lyse nyanser. Det fascinerende uttrykket skifter mellom lys og mørke. Et perfekt valg til et storslått projekt.