Viser alle 5 resultater

Højslev enkelkrum Lille Dansk, RT 810

Højslev enkelkrum er et naturmateriale som er levende, og det er de mindre nyanseforskjellene fra takstein til takstein som gir et ekte takstein sin fantastiske, levende karakter. Den blådempede taksteinen er rød vingetegl som brennes en ekstra gang i spesialovn med svært lav oksygentilførsel. Blådempingen ligger ikke bare i overflaten, men gjennomfarger taksteinen og fremhever de små fargeforskjeller.

Højslev enkelkrum Lille Dansk, RT 820

Højslev enkelkrum er vingetakstein i format Lille Dansk er en klassisk taksteinsformat. Med det lille formatet trengs det ca. 14 stein pr. m2 og det gjør taksteinen helt super for små som store tak, og til restaureringsprosjekter.

Højslev LT6, RT 812

Højslev LT6 den dype blådempede falstaksteinen har fått den herlige mørke fargen med diskret fargespill i fargenyansene fra en ekstra brenning i spesialovn hvor det er lavt oksygentilførsel. På taket ligner det den tradisjonell vingetakstein, men falsesystemet sikrer at taksteinene ligger tett sammen. I motsetning til strengpressede vingetakstein er falstakstein presset ut av leirstykker i dobbeltformer.

Blådempet, RT 510

Blådempet - Blådempet bløtstrøken stein med 4 fasader. Den spesielle fargen oppnås ved brenning 2 ganger. Fargen er gjennomgående.

Rokoko Blådempet, RT 515

Rokoko blådempet - Blådempet "håndstrøken" stein. Maskinprodusert. Den spesielle fargen oppnås ved brenning 2 ganger. Fargen er gjennomgående.